Sider

søndag 20. februar 2011

Nok ei helg er over..........

I helga har vi vært  på Byafossen alle tre. Jeg har hatt det svært travelt, og er ganske så utslitt etter helga!!! Har voktet eiendommen hos mormor og morfar, sysselsatt Tara og holdt øye med Misi pusekatt. I tillegghar jeg prøvd å finne nye rømningsveier i hundegården, så alt i alt har det vært ei forferdelig slitsom helg.....................


Her har mamma tatt bilde av Misi pusekatt......OPPÅ kjøkkenbordet!!! Akkurat som det er lov å sitte der............


........så her er jeg i aksjon "få katta ned fra bordet"!!! Er det rart man blir sliten???

onsdag 16. februar 2011

Hjemme alene

I dag er mamma og jeg alene hjemme, for pappa er på Gardermoen på kurs. I formiddag var vi på Byafossen, og Tara og jeg lekte ute. Etterpå var mamma og jeg på byen en tur. Og sånn oss imellom; tror ikke det er spesielt lurt å slippe den dama på byen med Visakortet når det står SALG overalt!!! Mamma har jo ganske romslig bil, men til og med jeg forstår at den er for liten på enkelte byturer!!!

Men det drypper jo gjerne litt på "gullet" også da..........fikk meg en ny bitedings, som dama på dyrebutikken garanterte at jeg ikke greier å bite istykker...........har ikke klart det ennå iallefall, og gudene skal vite at jeg har prøvd!!!

Mamma har strikket ferdig vm-lua som Håkon tantegutt skal få............blir nok ei på Gøran og Pål Erik også......raskt og enkelt!


Etterpå har vi støvsuget og ryddet litt...........jeg hjelper jo til så godt jeg kan, men blir lite vedsatt..............skiftet sengetøy, og da ristet jeg både puter og dyner, men noen takk fikk jeg ikke...........

Og hvis noen lurer.........mamma fikk både blomster og vin på morsdagen

dette fikk mamma av Pål Erik................

Nå har vi imidlertid inntatt en bedre middag og skal slappe av foran tv'n...........har stjålet pelspleddet og tenker å sutte litt jeg...............hei sveis!

torsdag 10. februar 2011

Morsdagshelg og Valentinsdag

I helga er det morsdag. I den anledning har mamma vært på byen og kjøpt seg blomster, sånn for å være på den sikre siden.........og tulipaner er jo absolutt en favoritt!



Mamma var litt frossen i ettermiddag, og da kom pelspleddet fram.........jeg så mitt snitt til å stjele det da hun var ute en tur...........jeg ble avvent og tatt fra min biologiske mor litt i tidligste laget, så derfor sutter jeg på ting med pels.............blir litt vått pleddet da, men det er jo vaskbart og tørker heldigvis etterpå



Misi pusekatt sutter også, men hun lager så rare lyder mens hun holder på........nesten som knurring............

På mandag er det St. Valentin's day, eller valentinsdagen på norsk. Mamma kaller den hjertevenndagen. Da går det an å gi en oppmerksomhet til noen man setter pris på, ikke nødvendigvis en kjæreste. Kjærlighet er så mangt og har mange former...........som for eksempel en pakke med noe hjemmelaget.........




...............som for eksemel votter med pelskant.
 Mottakerne av disse blir helt sikkert overrasket og forhåpentligvis glad! Håper de setter pris på gaven og at vottene vil holde dem varm på fingrene på kalde dager!

I morgen reiser mamma til Trondheim sammen med tante Liv. Der skal de ligge på hotell og helt sikkert gå på shopping! Men det er slettes ingen langtur, så på lørdag er de hjemme igjen. Pappa og jeg blir alene hjemme, men det får vel gå på et vis det å.............hei sveis og god helg! Ta vare på hverandre!